افرادی که سعی در کاهش وزن دارند باید کشک کیلویی باز را در برنامه غذایی خود بگنجانند. کشک با مقدار زیادی کلسیم در دسترس به مبارزه با چاقی کمک می کند. کلسیم تولید کورتیزول را محدود می کند، که بدن را به سمت افزایش وزن سوق نمی دهد.
بنابراین، برای مبارزه با کورتیزول، فرد باید به طور منظم مقدار مشخصی کشک مصرف کند. حدود 18 اونس برای تامین مقدار لازم کلسیم در بدن کافی است.
کشک منبع عالی کلسیم و فسفر است. هر دوی این عناصر باعث تقویت استخوان ها می شوند. از این رو، کشک انتخابی بسیار قابل اعتماد برای برآوردن نیاز کلسیم استخوان ها و دندان ها است. مصرف منظم کشک باعث میشود که استخوانها قویتر شوند، که از مشکلاتی مانند آرتریت و پوکی استخوان محافظت میکند.
کشک به پیشگیری و کاهش مشکلات قلبی کمک می کند. گنجاندن روزانه کشک در رژیم غذایی به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. به عملکرد قلب سالم کمک می کند.
مقدار کمتر کلسترول در بدن به تمیز نگه داشتن شریان ها کمک می کند و جریان خون را صاف می کند. از این رو با مصرف کشک خطر بیماری های قلبی تا حد زیادی کاهش می یابد.
اجزای مختلفی وجود دارد که برای بدن مفید است. کشک یکی از بهترین غذاهای پروبیوتیکی است که دارای میکروارگانیسم های زنده موجود در آن است که برای بدن انسان مورد نیاز است.
قدرت و قدرتی که کشک برای متابولیسم ایجاد می کند باعث افزایش ایمنی می شود. این ایمنی به بدن اجازه می دهد تا با میکروارگانیسم های مختلف مبارزه کند و سالم بماند.
کشک معمولاً برای مراقبت از پوست استفاده می شود. مواد معدنی موجود در آن باعث درخشش پوست و دریافت مواد مغذی برای سالم ماندن می شود. اجزای موجود در کشک مانند ویتامین E، روی و غیره برای پوست مفید است.
کشک به عنوان محصولات مراقبت از پوست خانگی و آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود. استفاده از کشک روی صورت به صاف شدن پوست و بهبود درخشش، درخشندگی و نرمی پوست کمک می کند.
افرادی که دارای مشکلات مو مانند خشکی، کدر شدن مو، شوره سر و سایر مشکلات هستند می توانند از کشک استفاده کنند. اسید لاکتیک موجود در کشک، مواد مغذی و مواد معدنی را برای پوست سر فراهم می کند که شوره سر را کاهش می دهد.