ویلیامز توضیح داد که از لحاظ تاریخی، شکلات تلخ ایرانی خوب به سه دسته اصلی تقسیم می شود: شکلات تلخ، شکلات شیری و شکلات سفید. شکلات تلخ از مشروب شکلات، کره کاکائو، لسیتین، شکر و وانیل تهیه می شود.
شکلات شیری شامل همان مواد شکلات تلخ به اضافه چربی شیر و مواد جامد شیر است. شکلات سفید با همان مواد تشکیل دهنده شکلات شیری درست می شود، با این تفاوت که شامل مشروب شکلاتی نمی شود.
باید بدانید شکلات تلخ خارجی لینت طرفداران خاص خود را دارد.
فقدان مشروب شکلاتی در شکلات سفید، شکلاتسازان را به بحث در مورد اینکه آیا واقعا شکلات است یا خیر، سوق داده است. تا سال 2002، سازمان غذا و داروی ایالات متحده آن را یک شیرینی به جای شکلات می دانست، زیرا حاوی مشروب شکلاتی نیست.
سالیانه سودبسیاری از طریق فروش شکلات خارجی تخته ای به دست می آید.
Hershey Food Corp. و انجمن تولیدکنندگان شکلات از FDA درخواست کردند که استانداردی از هویت برای شکلات سفید اضافه کرد.(در برگه جدید باز می شود). از آنجایی که سازمان غذا و دارو از آن به عنوان شکلات سفید یاد می کند تا شیرینی، برخی از کارشناسان مانند ویلیامز شکلات سفید را به عنوان شکلات می پذیرند.
با اضافه کردن شکلات خارجی به شیر، خوشمزه ترین شیر کاکائو دنیا را میل کنید.
در سال 2017، دسته چهارم شکلات به این لیست پیوست: شکلات یاقوتی. Barry Callebaut، بزرگترین شرکت فرآوری کاکائو در جهان، شکلاتی با رنگ صورتی را با افزودن پودری که به طور طبیعی از دانه های کاکائو برای تولید شکلات استخراج می شود، تولید کرد.
پیتر بون، مدیر ارشد نوآوری و کیفیت بری کالبو، به گاردین گفت: «ما طعمدهنده اضافه نمیکنیم، رنگآمیزی یا مواد افزودنی اضافه نمیکنیم.
در سال 2017. به گفته سازندگان آن، شکلات یاقوتی طعم سبک تری نسبت به شکلات شیری دارد و به همان اندازه شیرین نیست.
- منابع:
- تبلیغات: