ضخامت عایق بهینه برای بلوک دیواری پیش ساخته کامپوزیتی را با استفاده از روش درجه روز با چرخه عمر تعیین کرد آن ها برای استان های اردبیل، تهران و خوزستان در ایران تجزیه و تحلیل هزینه کردند. ضخامت ایزوگام طرح دار رنگی نیز در سایزهای متفاوت می باشد.
ضخامت عایق بهینه فقط برای دوره های گرمایش، فقط سرمایش و هر دو دوره گرمایش و سرمایش محاسبه شد.
پلی استایرن اکسترود شده (EXP) به عنوان ماده عایق استفاده شد.
به عنوان منبع انرژی از گاز طبیعی در زمستان و برق در تابستان استفاده می شد Cuce و همکاران ضخامت عایق حرارتی بهینه و اثرات محیطی ایروژل را برای شرایط آب و هوایی ناتینگهام، انگلستان بررسی کرد.
وابستگی هزینه انرژی سالانه و صرفه جویی در انرژی به ضخامت عایق برای پنج منبع مختلف انرژی تعیین شد اثرات درجه روز و فاکتورهای ارزش فعلی بر ضخامت هواژل بهینه مورد بررسی قرار گرفت.
دیواره های حفره پر شده با شکاف های هوا و ایروژل در این مطالعه استفاده شد.
در مطالعه یامانکارادنیز ، به حداقل رساندن ضخامت عایق حرارتی با در نظر گرفتن تراکم بر روی دیوارهای خارجی اعمال شد.
توضیح داده می شود که با افزایش دما، رطوبت نسبی محیط داخلی و رطوبت نسبی محیط بیرون، ضخامت مورد نیاز مواد عایق حرارتی افزایش می یابد و با افزایش دمای بیرون ضخامت مورد نیاز کاهش می یابد.
میزان بخار آب عبوری از لایه های دیوار با توجه به شرایط داخلی و خارجی و ضخامت عایق متفاوت خواهد بود. Kaya و Oğuz اطلاعات دقیقی در مورد انتخاب مواد مناسب برای عایق نصب در مطالعه خود ارائه کردند.
ابراهیم و همکاران کاربرد آئروژل های سیلیکا در ساختمان های جدید و مقاوم سازی ساختمان های موجود را بررسی کرد. اویگون اوغلو و کچباش یک تحلیل اقتصادی برای تخمین ضخامت بهینه، صرفه جویی و دوره بازگشت مصالح دیوار انجام داد که هزینه کل و مصرف انرژی را به حداقل می رساند.
بیم هایی با یک، دو، سه و چهار ردیف فضا، آجر توخالی و بتن هوادهی به عنوان مصالح دیوار مورد استفاده قرار گرفت. ضخامت بهینه مصالح ساختمانی با توجه به تحلیل هزینه چرخه عمر (LCC) و مقادیر درجه روز تعیین شد.