باقلوای پسته خندان که اغلب به عنوان یک دستور پخت سخت در نظر گرفته می شود، با توجه به اینکه دستورالعمل ها را به درستی دنبال کنید، تهیه آن نسبتاً آسان است.
بسیاری از مردم ترجیح می دهند به جای تهیه خمیر فیلو یا فیلو از بازار، آن را در خانه تهیه کنند.
این کار کل فرآیند را با حاشیه زیادی کاهش می دهد. در این دستور خمیر فیلو را از بازار می گیریم و مستقیماً به سراغ باقلوا می رویم.
اکنون قبل از شروع، ذکر این نکته مهم است که این غذای شیرین به دلیل منشأ بحثبرانگیز آن، تنوعهای متفاوتی دارد. می توان آن را فقط با پسته یا با ترکیبی از مغزهای مختلف تهیه کرد.
بسیاری از مردم اصلاً پسته را روی باقلوای خود و داخل آن نمی گذارند.
شاید سخت ترین قسمت در تهیه این دسر، دست زدن به ورقه های نازک و نرم فیلو باشد. بیا یک نگاهی بیندازیم.
باقلوای ترکی لذیذ ترکی شیرینی شرقی روی ظرف مشکی برای سرو روی میز سفید چوبی.
چگونه باقلوا درست کنیم؟
دستور پخت باقلوای پوسته پوسته، ترد و بهشتی برای درست کردن در خانه!