انجیر کوهی برای سلامتی حاوی کلسیم و منیزیم است – دو ماده معدنی که در حفظ سلامت و استحکام استخوانهای شما نقش دارند. در واقع، ½ فنجان انجیر خشک تقریباً به اندازه ½ فنجان شیر کلسیم دارد.
اما همچنین، آنها حاوی ترکیبی به نام استرانسیم هستند که تحقیقات نشان می دهد به سلامت استخوان کمک می کند. در واقع، یک فرم ثبت شده از استرانسیوم برای درمان پوکی استخوان پس از یائسگی استفاده می شود.
(این غذاهای غنی از ویتامین D را که به سلامت استخوانهای شما نیز کمک میکنند، پر کنید.)
نحوه خوردن و لذت بردن از انجیر
انجیر فوق العاده همه کاره است! میتوانید تازهها را مستقیماً، خرد شده و مخلوط در سالاد، برش داده شده روی پیتزا، پیچیده شده در پروشوتو، باز کردن و پر کردن با پنیر یا حتی آغشته به شکلات مانند توت فرنگی بخورید.
شما همچنین می توانید انجیر خشک را همانطور که هست بخورید، اما زمانی که آنها را خرد کرده و به صورت پخته شده درآورید (فکر کنید: کلوچه، میله، کیک) بسیار خوشمزه است و همچنین یک افزودنی شیرین به خورش ها ایجاد می کند.
خط پایین
انجیر نه تنها خوشمزه است و به راحتی در تمام سال یافت می شود، بلکه راهی عالی برای دریافت فیبر، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است که همگی مواد مغذی هستند که بسیاری از ما مرتباً آن را دریافت نمی کنیم.