مردی با فروش غوره خشک شده میلیاردر شد

زیبایی فراوان انگور نه تنها برای چشم، بلکه برای کام نیز جذاب است.

انگور که به عنوان عنصر اصلی برای تهیه شراب شناخته می شود، در اشکال، رنگ ها و اندازه های مختلف وجود دارد و دارای طعم هایی از شیرین تا ترش است.

در انواع غذاهای ایرانی از غوره و غوره خشک شده استفاده می نمایند.

غوره

بیشتر انگورها از خانواده Vitis vinifera هستند و سرشار از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با بیماری هستند.

این آنتی اکسیدان ها منبع این باور هستند که شراب برای قلب مفید است.

انگور تازه انتخاب خوبی برای یک میان وعده طبیعی شیرین با ویتامین های C و K و سایر مواد مغذی گیاهی مفید است.

اهمیت فیتونوترینت ها برای سلامتی شما
حقایق تغذیه انگور
یک فنجان انگور (92 گرم) 62 کالری، 0.6 گرم پروتئین، 16 گرم کربوهیدرات و 0.3 گرم چربی دارد. انگور منبع عالی ویتامین C و K است. اطلاعات تغذیه زیر توسط USDA.2 ارائه شده است

کالری: 62
چربی: 0.3 گرم
سدیم: 2 میلی گرم
کربوهیدرات: 16 گرم
فیبر: 1 گرم
شکر: 15 گرم
پروتئین: 0.6 گرم
ویتامین C: 3.68 میلی گرم
ویتامین K: 13.4 میکروگرم
ویتامین A: 4.6 میکروگرم
کربوهیدرات ها
بیشتر کالری موجود در انگور از کربوهیدرات ها به دست می آید که بیشتر آن را قندها تشکیل می دهند.

هر انگور حدود یک گرم کربوهیدرات دارد. شاخص گلیسمی انگور حدود 59 تخمین زده می شود، در حالی که بار گلیسمی برای یک وعده یک فنجان 11.3 است.

چربی ها
انگور یک غذای تقریباً بدون چربی است که در هر وعده بسیار کمتر از 1 گرم است.

پروتئین
در هر وعده انگور فقط 1 گرم پروتئین وجود دارد. آنها به خوبی با پنیر و آجیل، که منابع خوبی از پروتئین هستند و می توانند به ایجاد یک میان وعده متعادل و رضایت بخش کمک کنند، جفت می شوند.

ویتامین ها و مواد معدنی
انگور منبع عالی ویتامین K و منگنز است. شما همچنین از دوز سالم ویتامین C بهره مند خواهید شد که به حفظ ایمنی بالا کمک می کند و به ترمیم بافت ها مانند بهبود زخم ها کمک می کند.

کالری
انگور به طور متوسط حدود 62 کالری در هر فنجان دارد. انگور قرمز بدون هسته در هر 100 گرم حدود 86 کالری دارد که کمی بیشتر از یک فنجان است. در مقابل، انگور سبز بدون هسته حاوی 80 کالری در هر 100 گرم است.

خلاصه
انگور یک میوه غنی از ویتامین و آبرسان است که مقدار زیادی ویتامین C، K و A را فراهم می کند.

انگور منبع غنی از کربوهیدرات ها است، اما حداقل مقادیر پروتئین و چربی را فراهم می کند.

فواید سلامتی
انگور یک خوراکی شیرین، کم چرب و کم کالری است.

اگر می خواهید مصرف غذاهای فرآوری شده یا قندهای اضافه شده خود را کاهش دهید، انگور می تواند جایگزین خوبی برای تنقلاتی مانند کلوچه و آب نبات باشد.

بیشتر فواید انگور برای سلامتی ناشی از ویتامین های موجود در آن است.

کمک به لخته شدن خون
ویتامین K برای استخوان‌های قوی و لخته شدن خون مهم است.

توجه: اگر کومادین (وارفارین) یا سایر داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، مصرف ویتامین K شما باید ثابت باشد. با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در مورد رژیم غذایی خود صحبت کنید.

تامین آنتی اکسیدان
انگور حاوی مقادیر نسبتاً زیادی مواد مغذی گیاهی، به ویژه فلاونوئیدهایی مانند رسوراترول (موجود در پوست انگور قرمز) است. رسوراترول دارای آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به کاهش خطر کلسترول بالا، فشار خون بالا، لخته شدن خون و بیماری قلبی کمک کند.

انگور همچنین حاوی کورستین (یک فلاونوئید) است که ممکن است به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک کند. به عنوان مثال، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد کورستین تعدادی از فواید سلامتی از جمله یک عامل ضد التهابی، ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی را ارائه می‌کند.

تغذیه
بهبود عملکرد شناختی
برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف رسوراترول (گاهی اوقات به صورت مکمل‌ها) می‌تواند به بهبود حافظه و عملکرد شناختی در افراد مسن کمک کند.11 رسوراترول در انگور قرمز با غلظت بالاتری یافت می‌شود.